Nyílt nap az Adyban

2009. április 04.



A megye nyolcadikos osztályos diákjainak szervezett iskolaismertető napot az Ady Endre Líceum vezetősége a Diáktanáccsal és a Zabhegyező Gyermekanimátorokkal közösen. A program célja az volt, hogy bemutassák a leendő kilencedik osztályosoknak a többszázéves hagyománnyal rendelkező iskolánkat, az itt folyó változatos tevékenységeket, s azt, hogy milyen előnyökkel jár mindannyiuk számára az, ha ősztől az Ady diákjaivá válnak.

Az idelátogatók megtudhatták, hogy hány kilencedik osztály indul jövő szeptembertől, megtekinthették a gazdag technikai felszereltséggel bíró szaktermeket, a példásan gazdag, harminchatezer kötetes könyvtárat és olvasótermet, a felújított tantermeket, hallhattak arról, hogy az adys diákok tanórákon kívül számtalan egyéb tevékenység során mélyíthetik el tudásukat, s öregbíthetik az iskola hírnevét.

Remélhetőleg a látogatás nyomán sok nyolcadikos fog úgy dönteni, hogy jövő tanévtől az Adyt választja.














































Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad