Díjazás a polgármesteri hivatalban

2012. október 12.






Október 12-én, a város napján, a polgármesteri hivatal dísztermében ünnepélyes keretek között elismerésben részesítették az elmúlt tanév legsikeresebb nagyváradi diákjait és felkészítő tanárjaikat. Az ünnepségen a helyi elöljáróságok mellett jelen voltak a királyi ház képviselői: Maria Magdolna, Ausztria főhercegnője, Radu és Nicolae hercegek.
Az eredményekkel büszkélkedő diákok oklevelet és tábla PC-t kaptak a polgármesteri hivataltól, és hamarosan egy közös kiránduláson ismerkednek meg, Bukovina nevezetességeivel.
Iskolánkból két tanulót díjaztak.
Divin Péter VIII. B osztály, a fizika olimpia országos szakaszán elért III. helyért (felkészítő tanára Bogdan Károly) és
Farkas-Páll Kristóf XI.D osztály, a kémia olimpia országos szakaszán elért dicséretért (felkészítő tanár Ciubotariu Éva).
Ezúton is gratulálunk nekik, és további sikereket kívánunk.
 

 



Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad