Majális meghívó

2015. május 09.

Tisztelt Szülők!

Az Ady Endre Líceum tanári közössége és az iskola reprezentatív szülőbizottsága ebben az évben május 9-én, szombaton szervezi meg a majálist. A rendezvény családi jellegű találkozó lesz, ahol minden korosztály, tanár, szülő és diák kikapcsolódhat.
A felállított színpadon a meghívott iskolák diákjai szerepelnek, lesz kiállítás, kézműves műhely, pszicho-kuckó, szülő-tanár terefere, délután pedig neves fellépők szórakoztatják a jelenlévőket.
A rendezvényre kilátogató szülőknek az iskola szülőbizottsága 4 lejes támogatói jegy ellenében a hagyományos adys menüvel, bográcsgulyással és palacsintával kedveskedik, amit 13,00 és 15,30 óra között lehet elfogyasztani.
A befolyt összegből a diákok tanévvégi jutalmazását finanszírozzuk. Ezért kérjük tisztelettel, hogy részvételi szándékukat a támogatói jegyek megvásárlásával 2015. május 5-ig, keddig jelezzék.
Mindenkit megkülönböztetett szeretettel várunk!
A szervezők nevében tisztelettel:
Tóth Márta - igazgató



Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad