Gólyabál az Adyban!

2004. november 12.

Ifjú titánok megmérettetésére került sor pénteken délután az Ady Endre Elméleti Líceum dísztermében. Mint minden évben, idén is a hét kilencedik osztály egy-egy gólyapárt kellett kiválasszon, akik bátran vállalták a próbákat.
A versenyszámok sokrétűek voltak, aminek talán a gólyák örültek a legkevésbé, de a közönség jól szórakozott. Első próbatételként a párok rímekbe foglalva kellett bemutassák osztályukat, de a zsűri a jelmezt is pontozta. Sor került még joghurt-evő, tánc- és énekversenyre, majd ügyességükről és intelligenciájukról kellett meggyőzniük a közönséget és a zsűri tagjait. Ez kisebb- nagyobb sikerrel meg is történt.
A pontozóknak nem volt könnyű dolguk, hisz minden csapat elváráson felül teljesített, dönteni viszont kellett. Így a harmadik helyezett az esti tagozat, a IX. G, a második a IX. D, a legprofibb gólyapár pedig Kövecsi Tamás és Szabó Andrea lett, IX. E osztályos tanulók. A díjkiosztást egy fergeteges buli követte, ahol mindenki kedvére csemegézhetett a különféle zenei stílusokból. Sajnos sokan rossz szájízzel távoztak, mert a szigorú biztonsági rendszer miatt kimaradtak ebből a mulatságból.



Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad