Hírek


A nap verse: A magyar Messiások

2019. március 05.

Előadja Mikó Gergő Ruben VIII. A



A nap verse: Láttalak

2019. március 04.

Előadja Kiss Tamás Zoltán XI. F



Határtalanul! projekt: Nagyvárad-Szekszárd

2019. február 28.

Ebben a tanévben iskolánk 10.E osztályos diákjai és  a szekszárdi I. Béla Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola tanulói a “Határtalanul!” program keretében közös tevékenységeken vehetnek részt. A két tanintézmény közötti együttműködés megvalósítását és a változatos programok összeállítását a két projektfelelős: Szavári Attila igazgatóhelyettes (Szekszárd) és Puskás Ágnes (Nagyvárad) vállalták fel.

 



Danke für euren Support! Köszönjük a támogatást!

2019. február 27.

Danke für euren Support!  Vielen-vielen Dank an unseren Freunden von Berufskolleg Wirtschaft und Verwaltung des Kreises Siegen-Wittgenstein, die die Behandlung unserer Schülerin, Claudia Duma ünterstüzt haben. 

Köszönjük a támogatást! Köszönjük barátaink segítségét a Siegen-Wittgenstein körzeti Gazdasági és Közigazgatási Szakmai Kollégiumból, amivel hozzájárultak iskolánk diákja, Duma Claudia gyógykezeléséhez. 



A huszadik szülői bált szervezték meg az Adyban

2019. február 25.

Lédával a bálban elnevezéssel szervezték meg szombaton a huszadik szülői bált a nagyváradi Ady Endre Elméleti Líceumban. A rendezvénynek ezúttal is volt jótékonysági vonzata is, a XI. A osztályos Duma Claudia részére szerveztek ugyanis gyűjtést.

/www.biharinaplo.ro/cimlap/2019/02/24/szuloi-bal-az-adyban-8.biharinaplo

http://www.biharinaplo.ro/helyi/2019/02/24/a-huszadik-szuloi-balt-szerveztek-meg-az-adyban.biharinaplo


Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad