Csörömp – búcsúznak a 2020/24-es évfolyam bentlakó diákjai

2024. május 29.

Idén 2024. 05. 29-én került megrendezésre a bentlakós diákok egyik legmeghatározóbb eseménye, a Csörömp. Ilyenkor az intris végzősök, mielőtt elballagnak, még külön érzékeny búcsút vesznek bentlakós társaiktól is. Minden évfolyam szorgosan dolgozik azért, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen.

 

A közös történetünk igazán csak 10-ik osztályban kezdődött el, mivel mi voltunk az a generáció, akik legjobban megszenvedték a pandémia időszakát, ezért a középiskolás éveink elején nem élhettük át az intrinek azt a varázsát, melybe belecsöppen egy kilencedikes. Az a bizonyos első vasárnapunk sem volt már hagyományos, tekintve, hogy az osztályok egy része mindig online tanult, és nem ismerhettük meg egymást úgy, ahogy azt igazán szerettük volna. Mára már elmondhatjuk, hogy összetartó kis csapatot sikerült összekovácsolnunk. Az intrinek köszönhetően megtanultunk rengeteg olyan apró részletet, aminek hasznát vehetjük a nagybetűs életünkben. Visszatekintve, büszkén mondhatjuk, hogy ezt is sikerült átvészelnünk.

 

Köszönjük, hogy részesei lehettünk a játszmának, és reméljük, hogy nyertesként hagyjuk el a játékot.




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad