Szülők bálja2023. február 05.

Jótékonysági szülői bál az Adyban

Jótékonysági szülői  bál  az Adyban

Nagy sikernek örvendett a péntek este lezajlott szülői bál, melyre az idén a Partiumi Keresztény egyetem dísztermében került sor.

Köszönet a szervezőknek, fellépőknek, felkészítőknek, és a szülőknek, kedves vendégeinknek, akik velünk együtt ünnepeltek.

Lapozzák szeretettel az alábbi, iskolánk médiaköre által készített képeket, nagyon hűen visszaadják azt a fergeteges hangulatot, mely az estét jellemezte.

Jövőre újra találkozunk!2020. február 08.

Szülők bálja a retró jegyében

Szülők bálja a retró jegyében

Sorrendben a 21. szülői bálra gyűltek össze szombat este a jelenlegi és volt adys diákok szülei, öregdiákok, osztályfőnökök, tanárok, meghívottak. A tehetséges diákok zenés-táncos produkciójában fellépett az Ady tánccsoportja először salsával, majd bachatával, show-táncot mutattak be a Vér-ikrek a 10.E-ből, és énekszámmal szórakoztatta a jelenlévőket az ugyancsak 10.E -s Szallós Tünde és a 9.C-s Marton Dorottya. 2020. január 23.

Meghívó retro szülői bálra az Ady-líceumba

Meghívó retro szülői bálra az Ady-líceumba

Szeretettel hívjuk a kedves szülőket, volt adys diákok szüleit, kedves érdeklődőket az Ady Endre Elméleti Líceum RETRO farsangi szülői báljára, melyet 2020. február 8-án, szombaton 19 órai kezdettel tartunk az iskola dísztermében. Vidám műsorral az iskola diákjai fognak kedveskedni. Akinek ötlete és kedve van, kérjük, öltözzön a 70-80-90-es éveket idéző jelmezbe. Közben tombolavásárra és a hagyományos tortakóstolásra is sor kerül.  Harapnivalót, ásványvizet, üdítőt, kávét biztosítunk. Zenél a President együttes.

A bálon a díszterem légkondicionálóval való felszerelésére szervezünk gyűjtéstSzeretettel fogadjuk felajánlásaikat.

Jelentkezni az iskola titkárságán lehet, naponta 12 és 16 óra között. Szeretettel várjuk Önöket!2019. november 16.

Jótékonysági táncest volt Claudiáért

Jótékonysági táncest volt Claudiáért Jótékonysági táncestet szerveztek szombat este az Ady Endre Elméleti Líceumban: az esten befolyt összeget Duma Claudia, az iskola – ritka betegségben szenvedő – diákjának további gyógykezelésére fordítják.

2019. november 16.

Jótékonysági táncest Claudiáért

Jótékonysági táncest Claudiáért

2019. november 16-án, szombat este szeretettel hívunk minden kedves szülőt, volt adys diákot, támogatót az Ady Endre Elméleti Líceum és az iskola szülőbizottsága közös szervezésében megrendezésre kerülő JÓTÉKONYSÁGI TÁNCESTRE, melynek bevételével és a helyszínen összegyűjtött felajánlásokkal beteg diákunk, Duma Claudia további kezeléséhez járulunk hozzá. A kötetlen hangulatú, batyus, élő zenés, jótékonysági táncest  szombaton 19 órakor kezdődik.

Belépőket elővételben lehet igényelni az iskola titkárságán.  

Szeretettel várunk mindenkit!2019. február 25.

A huszadik szülői bált szervezték meg az Adyban

A huszadik szülői bált szervezték meg az Adyban

Lédával a bálban elnevezéssel szervezték meg szombaton a huszadik szülői bált a nagyváradi Ady Endre Elméleti Líceumban. A rendezvénynek ezúttal is volt jótékonysági vonzata is, a XI. A osztályos Duma Claudia részére szerveztek ugyanis gyűjtést.

/www.biharinaplo.ro/cimlap/2019/02/24/szuloi-bal-az-adyban-8.biharinaplo

http://www.biharinaplo.ro/helyi/2019/02/24/a-huszadik-szuloi-balt-szerveztek-meg-az-adyban.biharinaplo2019. február 18.

Lédával a bálban - Meghívó jelmezes szülői bálra

Lédával a bálban - Meghívó jelmezes szülői bálra

Szeretettel hívjuk a kedves szülőket, volt adys diákok szüleit, kedves érdeklődőket az Ady Endre Elméleti Líceum Lédával a bálban elnevezésű szülői báljára, melyet 2019. február 23-án, szombaton 19 órai kezdettel tartunk az iskola dísztermében. Vidám műsorral az iskola diákjai fognak kedveskedni. Akinek ötlete és kedve van, kérjük, öltözzön korhű jelmezbe.

A legötletesebb, legérdekesebb jelmezeket jutalmazzuk. Közben tombolavásárra és a hagyományos tortakóstolásra is sor kerül.  Zenél a President együttes.

Jelentkezni az iskola titkárságán lehet, naponta 12 és 16 óra között. Szeretettel várjuk Önöket!

A bálon súlyosan beteg diákunk, a sürgős csontvelő átültetésre szoruló, XI. A osztályos Duma Klaudia részére szervezünk gyűjtést.

Szeretettel fogadjuk felajánlásaikat.2018. január 27.

Hagyományos szülői bál az Adyban

Hagyományos szülői bál az Adyban

A hagyományos forgatókönyv szerint zajlott az idei, a 19.  szülői bál is. Az est első felében diákok léptek fel zenés-táncos produkcióikkal. A műsor után kezdődött az igazi báli mulatság, melyre sok szülő és néhány tanár jelmezt is öltött, és a Sanzon együttes zenéjére ropták a táncot hajnalig. Közben tombolahúzás és jelmezfelvonulás is volt, illetve meg lehetett csodálni  (és vásárolni) a szorgos anyukák tortakompozícióit. 

https://www.biharinaplo.ro/helyi/2018/01/28/hagyomanyos-szuloi-bal-az-adyban.biharinaplo2018. január 16.

Meghívó jelmezes szülői bálra

Meghívó jelmezes szülői bálra

Szeretettel hívjuk-várjuk a kedves szülőket, volt diákokat és azok szüleit, valamint az iskola támogatóit a január 27-én este 8 órakor kezdődő farsangi bálra. Vidám műsorral iskolánk diákjai szolgálnak.

Akinek kedve és ötlete van, kérjük, öltözzön jelmezbe az álarcosbálra. A legleleményesebbeket, legérdekesebbeket  jutalmazzuk. Ha egy-egy osztály szülői közössége közösen talál ki és ölt jelmezt, ők külön jutalomban részesülnek.

A farsangi bálon a szülőknek tortakiállítást hirdetünk, melyre csak természetes alapanyagú, házi készítésű tortával lehet benevezni. A jutalom sem marad el: a legötletesebb tortakészítők  meglepetés-ajándékban részesülnek. Szeretettel fogadjuk, ha tombolatárgyakat küldenek be. 

Harapnivalót, ásványvizet, üdítőt, kávét biztosítunk. A jó hangulatról és zenéről a Sanzon együttes gondoskodik.

Érdeklődni és belépőt váltani január 15-e után az osztályfőnököknél és az iskola titkárságán (0259431706) lehet, naponta 8 és 16 óra között.2017. február 04.

Farsangi bál volt az Adyban

Farsangi bál volt az Adyban

A nagyváradi Ady Endre Líceum szülői közössége, az intézmény pedagógusai, valamint volt és jelenlegi diákok részvételével hangulatos álarcosbált szerveztek szombaton este az intézmény dísztermében. A farsangi időszak által diktált általános báli hangulat mellett az iskola közösségének számos egyéb oka is volt a jókedvre és ünneplésre.

http://www.reggeliujsag.ro/farsangi-bal-volt-az-adyban/2017. január 29.

Meghívó szülői bálra

Meghívó szülői bálra

Szeretettel hívjuk-várjuk a kedves szülőket, volt diákokat és azok szüleit, az iskola támogatóit a február 4-én este 8 órakor kezdődő álarcosbálra. Vidám műsorral iskolánk diákjai szolgálnak.

Akinek ötlete és kedve van, kérjük, öltözzön jelmezbe az álarcosbálra. A legötletesebbeket, legérdekesebbeket  jutalmazzuk. Ha egy-egy osztály szülői közössége közösen talál ki és ölt jelmezt, ők külön jutalomban részesülnek.

A farsangi bálon a szülőknek tortakiállítást hirdetünk, melyre csak természetes alapanyagú, házi készítésű tortával lehet benevezni. A jutalom sem marad el: a legérdekesebbek meglepetés ajándékban részesülnek. Szeretettel fogadjuk, ha tombolatárgyakat küldenek be. Figyelem! Fődíjként egy kétszemélyes, 3 napos kirándulást sorsolunk ki Velencébe, Olaszországba! Ne hagyják ki a lehetőséget!

Harapnivalót, ásványvizet, üdítőt, kávét biztosítunk. A jó hangulatról és zenéről a President együttes gondoskodik.

Érdeklődni és belépőt váltani az iskola titkárságán (0259431706) és az osztályfőnököknél lehet, naponta 8 és 16 óra között.2016. november 12.

Buli és adománygyűjtés

Buli és adománygyűjtés

Az Ady Endre Elméleti Líceum háromfős csapata nyerte meg a World Robot Olympiad verseny magyarországi szakaszát, ezzel együtt pedig a jogosultságot arra, hogy részt vegyen az Újdelhiben (India) megrendezendő döntőben.

 

http://www.erdon.ro/buli-es-adomanygyujtes/32653942014. február 15.

Szülők bálja - 2014

Bécsi keringő - az iskola tánccsoportjának bemutatója

Koreográfus: Buna Boglárka

https://www.youtube.com/watch?v=n2_PRD9M_Bc
Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron  

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad