Ady Endre Sportklub2023. november 14.

Tájfutó-verseny Velencében

Tájfutó-verseny Velencében November 10-12. között tájfutó csapatunk az olaszországi Velencében versenyzett. A több mint 2000 versenyző több mint 35 országból jött, az olaszok után az svájciak voltak a legtöbben. Az Ady Líceum Sport Klubot 11-en képviseltük. A zegzugos utcák és sikátorokban való futás, a fantasztikus épületek, a millió turista felejhetetlen élmény volt számunkra. 

2022. november 28.

Ady Líceum Sport Club

Ady Líceum Sport Club

Az iskolánkban működő tájfutó csapat sikeres éven van túl. Számos versenyen vettünk részt, köztük a különböző számokban megtartott Országos Bajnokságokon. Eredményesség szempontjából kiemelném Divin Juditot és Divin Pétert, valamint Pálhegyi Orsolyát, akik futószalagon szállították a dobogós helyezéseket, úgy a bajnokságokról, mint a Délkelet-Európai Bajnokságról egyaránt.

Utánpótlásban sincs hiány, tavalyi ötödikekből sikerült megszerettetni néhány diákkal ezt a sportot, tavasszal reményeink szerint pedig a mostani ötödikesekből fognak kikerülni az újak.

Versenyzésben, versenyszervezésben nagy segítségünkre van az a felszerelés, amit egy sikeres pályázat útján szereztünk be. A MAGYAR KORMÁNY TÁMOGATÁSÁBÓL, melyet A BETHLEN GÁBOR ALAPON keresztül kaptunk meg, sikerült megvásárolni 10 rend futóruhát (bozótruhát), 7 pár gumiszegecses futócipőt, 18 darab iránytűt (tájolót).

Ez úton szeretnénk kifejezni köszönetünket a támogatásért, a gyümölcsöző együttműködésért, melyet remélünk megtartani a jövőben is, reméljük a lehetőségekhez mérten továbbra is élvezni fogjuk a bizalmat és a támogatást.

                                                                                                         Závodszky Tamás

                                                                           Ady Líceum S.C. – Ady Endre Elméleti Líceum

 

 

 2022. február 05.

Sportklub

Sportklub Megérkezett az Ady Líceum Sport Klub tájfutóinak a sportfelszerelés, ami 18 darab tájolót, 10 bozótruhát, 7 pár futócipőt, 30 darab tájfutóbolyát, 9 darab sport pólót jelent. A költségek 83% -át a Bethlen Gábor Alapon keresztül a Magyar kormány finanszírozta, ez mintegy 600.000 forintot tett ki. Izgatottan várjuk a 2022-es versenyszezon kezdetét.

2020. október 06.

Ady Líceum Sport Klub

Ady Líceum Sport Klub Szép eredményekkel tértek haza iskolánk tájfutói az év legnagyobb hazai versenyéről, a Tájfutó Országos Bajnokságról, melyet a moldvai Roman városában, illetve annak környékén rendeztek szeptember 11-14. között. A verseny egyben ifi válogató verseny is lett volna, ha a magyarországi ifjúsági EB-t nem mondták volna le a szervezők, pedig három csapattagunk is érdekelt lett volna: Divin Judit, Deák Bernadett és Pálhegyi Orsolya.

2018. január 20.

Eredményes tájfutók

Eredményes tájfutók

2018.január 18-21. között ismét megrendezték Románia Országos Sítájfutó Bajnokságát. Idén a Bucsin-tetőn zajlott a verseny, melyen iskolánkat Závodszky Tamás tanár-edző és hat diák képviselte.

 
Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron  

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad