Hírek


Érettségi diplomák átvételi periódusa

2018. július 11.

Értesítjük a sikeres érettségi vizsgával rendelkező diákjainkat, hogy érettségi diplomájukat valamint a kompetencia-  és egyéb vizsgák okleveleit személyesen vehetik át 2018. július 11. és 13. között  naponta 9 órától 16 óráig, pénteken 9 órától 13 óráig.

 



Kimutatások a 2017–2018-as tanévre

2018. július 10.

Az elmúlt tanévben diákjaink újra remekeltek a különböző versenyeken és olimpiákon, egyéniben és csapatversenyben egyaránt. A nemzetközi, az országos, a regionális és a megyei versenyek szerint csoportosítottuk az eredményeket.

Gratulálunk minden diákunknak, aki ‎részt vett a tavalyi megmérettetéseken, és köszönet illeti az őket felkészítő tanárokat is.



Felvételi eredmények - IX. osztály

2018. július 09.

A számítógépes elosztás alapján megvannak a felvételi eredmények. Megtekinthetőek a http://admitere.edu.ro/Pages/SpecPerLic.aspx?Jud=6&Lic=11272217 oldalon.

Osztályainkban minden hely betelt!

Gratulálunk a diákoknak és szeretettel várunk mindenkit holnap, azaz kedd reggeltől a helyeket elfoglalni, beiratkozni 9 és 16 óra között!

 

 



Robotversenyeken remekelő Ady-sokk

2018. június 21.
A nagyváradi Ady Endre Elméleti Líceum robotika szakköre ebben az évadban is elindult az FLL (First Lego League) robotversenyen, és jogot szerzett arra, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn Tallinnban. Ebben az évben a robotok a víztisztítással foglalkoztak.

Bejutók a normál tanítási programú V. osztályba

2018. június 21.

A normál tanítású V. osztályba bejutottak szüleit kérjük, hogy hétfőn és kedden 14 és 17 óra között jöjjenek be az iskola titkárságára a helyeket elfoglalni.

 

rezultate_dupa _contestatii_clasa_V_normal.pdf

tabelul_elevilor_admisi_clasa_a_Va.pdf



Felmérés angol nyelvből normál tanítási programú V. osztályba

2018. június 20.

Értesítjük a tisztelt szülőket, hogy 37 darab, normál programú V. osztályba való beiratkozási kérvényt tettek le az iskola titkárságra. 14 szülő kérte, hogy ismerjék el gyermekének az előző vizsgajegyét. Ennek megfelelően 23 diákot várunk  a 2o18. június 21-én, csütörtökön reggel 9 órakor kezdődő tesztelésre, az alábbi listának megfelelően. Kérjük, hogy a diákok hozzák magukkal az ellenőrzőjüket vagy a születési bizonyítványukat.

 

Vizsgazo diakok _2018_06_21.xlsx



Fellebbezés utáni eredmények - V. osztály, intenzív angol szak

2018. június 19.

Kérjük az intenzív angol osztályba bejutott gyerekek szüleit,  hogy a holnapi nap folyamán  (szerda, 2o18. o6. 2o.) jöjjenek be a titkárságra a helyek elfoglalását visszaigazolni.

Kérjük ugyanakkor azokat a szülőket, akik normál programú osztályba szeretnék beiratni gyermeküket, és ezideig nem tették meg, hogy ők is jelentkezzenek holnap az iskola titkárságán a beiratkozási kérvényt kitölteni.

A titkárság nyitva van 8.00 - 16.30 között.

 

Admitere_V_2018_Rezultate_dupa contestatii.pdf


Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad